Καμπίνες Μπάνιου

Δώστε άλλη όψη στο μπάνιο σας αντικαθιστώντας την παλαιομοδίτικη κουρτίνα μπάνιου με μια μοντέρνα καμπίνα.  Στο Youbath.gr θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία καμπινών μπάνιου στις χαμηλότερες τιμές.

Οι καμπίνες αυτής της ενότητας χωρίζονται σε καμπίνες ντουζιέραςκαμπίνες μπανιέρας και καμπίνες υδρομασάζ. Εφόσον αποφασίσετε ποια καμπίνα ταιριάζει στο μπάνιο σας, ολοκληρώστε τη σύνθεση επιλέγοντας τη μπαταρία μπάνιου της αρεσκείας σας ή κάποιο από τα συστήματα ντους. Τέλος, μπορείτε να αγοράσετε και την αντίστοιχη ντουζιέρα ή μπανιέρα.

Όλες οι καμπίνες που θα βρείτε στη σελίδα μας κατασκευάζονται από κρύσταλλο ασφαλείας securit και συνοδεύονται από πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

Αν οι έτοιμες καμπίνες που θα βρείτε στην σελίδα μας δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας η ο χώρος σας το απαιτεί, μπορούμε να τις προσαρμόσουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επισκεφτείτε την έκθεση μας στη Θεσσαλονίκη ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καμπίνες μπάνιου ειδικών διαστάσεων.       

No records found.