Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
Προβολή 24 48 96
Carron Split 5080 Μπαταρία Κουζίνας Με Ντους
Κλείσιμο

Carron Split 5080 – Μπαταρία κουζίνας με ντους

168,00 

Διαθέσιμο σε 1 έως 3 μέρες

Carron Split 5080 Μπαταρία κουζίνας με περιστρεφόμενο ρουξούνι. Διαιρούμενη για χρήση παραθύρου. Διαθέτει συρόμενο τηλέφωνο 2 λειτουργιών με άθραυστο σπιράλ.

Οι Μπαταρίες Κουζίνας Διαιρούμενες εκτός του ότι παρέχουν πρακτικότητα και άνεση, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν και σε δύσκολα χωροταξικά σημεία, προσφέρουν κομψότητα στο design και ευελιξία στις καθημερινές σας κινήσεις και στην καθαριότητα της κουζίνας σας.

Διαθέτουν συρόμενο τηλέφωνο 2 λειτουργιών με άθραυστο σπιράλ.

O τέλειος συνδυασμός για τις μπαταρίες κουζίνας σπαστές είναι η επιλογή ενός μοντέρνου νεροχύτη κουζίνας . Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πορσελάνινουςγρανιτένιους ή ανοξείδωτους νεροχύτες κουζίνας, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων και σε χρώματα που να ταιριάζουν με την μπαταρία σας.

Μάλιστα, αν ψάχνετε και για μία οικονομικότερη ανανέωση τα αξεσουάρ νεροχυτών μπορούν να προσφέρουν κομψότητα στο design του νεροχύτη σας και φινέτσα αναδεικνύοντας το χώρο της κουζίνας σας.

Επενδύστε στην εργονομία και την υγιεινή της κουζίνας σας για εσάς και την οικογένεια σας. Δημιουργήστε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και προσιτής πολυτέλειας με την ανακαίνιση της.

Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια σας προσφέρουμε επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και εξειδικευμένες ερωτήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείγματα από τα είδη που σας προσφέρουμε υπάρχουν στην έκθεση μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Εγνατία 83