Η εταιρία μας εξειδικεύεται στον χώρο του επίπλου μπάνιου από το 1979. Η τεχνογνωσία και η μακρόχρονη εμπειρία, σε συνδυασμό με την άρτια στελέχωση της βιοτεχνίας μας με έμπειρους τεχνίτες και σύγχρονα μηχανήματα μας δίνει το πλεονέκτημα της ειδικής κατασκευής επίπλων μπάνιου. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη, αλλά και να βρούμε κατασκευαστικές λύσεις για ιδιαίτερα ή μικρά μπάνια.

Συνεπώς,

 • Αναλαμβάνουμε την μέτρηση του χώρου σας και την μελέτη των εκάστοτε ιδιαιτεροτήτων του.
 • Συζητάμε μαζί σας για τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που έχετε.
 • Σχεδιάζουμε τα έπιπλα μπάνιου για τους ανάλογους χώρους, και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, με κανόνα την λειτουργικότητα και τις νέες τάσεις.
 • Κατασκευάζουμε το έπιπλό σας στη βιοτεχνία μας, με γνώμονα την ποιότητα.
 • Αναλαμβάνουμε την αποξήλωση των προς αντικατάσταση επίπλων.
 • Μεταφέρουμε και τοποθετούμε υπεύθυνα τα από παραγγελία αγαθά στον χώρο σας.

Η εταιρία μας δίνει μεγάλο βάρος και σημασία στον τομέα της ποιότητας . Την θεωρούμε βασική προϋπόθεση της επιτυχίας μας στις δύσκολες συνθήκες και τον ανταγωνισμό που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά. Έτσι, τα έπιπλα μπάνιου που κατασκευάζονται από Κόντρα Πλακέ Θαλάσσης και MDF είναι επιστρωμένα από ανθυγρό βερνίκι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών που τα καθιστά αδιάβροχα.

 1. Το Κόντρα Πλακέ Θαλάσσης κατασκευάζεται από λεπτά φύλλα ξύλου,τα οποία συγκολλούνται μαζί, με αντίθετη φορά για περισσότερη αντοχή. Ο αριθμός των φύλλων αυτών συνήθως είναι μονός έτσι ώστε τα εξωτερικά φύλλα να έχουν την ίδια κατεύθυνση. Η συγκόλληση μεταξύ των φύλλων αυτών γίνεται κάτω από υψηλή πίεση και θερμοκρασία και χρησιμοποιούνται ισχυρές κόλλες (φαινολικές ρητίνες) με αποτέλεσμα το κόντρα πλακέ που παράγεται να δείχνει σαν ένα ενιαίο κομμάτι ξύλου. Η διαδικασία παραγωγής του το κάνει ανθεκτικό στο ράγισμα, την στρέβλωση και την συρρίκνωση και το καθιστά αδιάβροχο και  ιδανικό για τον χώρο του μπάνιου καθώς παρουσιάζει μηδαμινή απορροφητικότητα στην υγρασία και ομοιογένεια στην μάζα.
 2. Το MDF (Medium Density Fiber) είναι ένα ευρείας κατανάλωσης σύγχρονο υλικό με μεγάλη εφαρμογή στον χώρο του μπάνιου καθώς παρουσιάζει ελάχιστη απορροφητικότητα στην υγρασία, ομοιογένεια στην μάζα, με καλές μηχανικές ιδιότητες και εξαιρετική ομαλότητα και ιδιαίτερα ικανοποιητική δυνατότητα επεξεργασίας. Είναι υλικό υπό μορφή πλάκας και κατασκευάζεται από ίνες λιγνοκυτταρίνης που συμπιέζονται με ίνες ξύλου. το MDF είναι πιο οικονομικό, με μικρότερη πυκνότητα, και με λιγότερη αντοχή στην υγρασία από το Κόντρα Πλακέ Θαλάσσης.

Επίσης χρησιμοποιούνται υλικά όπως:

 • Tεχνογρανίτης Corian
 • Πορσελάνες αρίστης ποιότητας
 • Γυαλί σε διάφορους χρωματισμούς
 • Υδατοδιάλυτες οικολογικές βαφές Vernilac

Αφουγκραζόμενοι τις επιταγές των καιρών και την οικονομική κρίση στη χώρα μας, προσθέσαμε ένα πιο οικονομικό υλικό αλλά ανθεκτικό υλικό στην κατασκευή του επίπλου μπάνιου, την μελαμίνη.

 1. H  μοριοσανίδα (μελαμίνη) είναι ένα επεξεργασμένο παράγωγο ξύλου κατασκευασμένο από κομματάκια ξύλου και πριονίδι, που σε συνδυασμό με ένα ρητινούχο συνδετικό υλικό μετατρέπεται υπό υψηλή πίεση σε πλάκες διαφόρων διαστάσεων . Η μοριοσανίδα επενδύεται με συνθετικά υλικά που το καθιστούν ανθεκτικό και κατάλληλο για τοποθέτηση σε κουζίνα και μπάνιο. Η μελαμίνη είναι πιο οικονομική, με μικρότερη πυκνότητα, και με λιγότερη αντοχή στην υγρασία από το MDF.

Έτσι, αν τα έπιπλα μπάνιου που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν σας καλύπτουν ή ο χώρος σας είναι ιδιαίτερος ή πολύ μικρός και χρειάζεστε εργονομικές λύσεις απευθυνθείτε στους ειδικούς. Για περισσότερες πληροφορίες και εξειδικευμένες ερωτήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επενδύστε στην ασφάλεια, την εργονομία και την υγιεινή του προσωπικού σας χώρου για εσάς και την οικογένεια σας. Δημιουργήστε μια υψηλή αισθητική και προσιτή πολυτέλεια στην ανακαίνιση του μπάνιου σας. Δείγματα από τα είδη που κατασκευάζουμε στην βιοτεχνία μας υπάρχουν στην έκθεση μας. Αγοράστε online ή επισκεφτείτε μας στη Θεσσαλονίκη, Εγνατία 83.