Έξοδα Αποστολής

Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από το ογκομετρικά χαρακτηριστικά και τη διεύθυνση παράδοσης. Για να υπολογίσετε τα μεταφορικά, μπορείτε να βάλετε τον Τ.Κ. στον υπολογισμό μεταφορικών της σελίδας μας και θα ενημερωθείτε αυτομάτως για το πόσο θα σας κοστίσουν τα μεταφορικά. Για παραγγελίες άνω των 200€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για την πόλη της Αθήνας και ανω των 50€ δωρεάν για τη Θεσσαλονίκη. Τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν παραλαβή από τα γραφεία της συνεργαζόμενης μεταφορικής. Από τα δωρεάν μεταφορικά, εξαιρούνται τα προϊόντα μεγάλου όγκου/βάρους όπως οι μπανιέρες, τα έπιπλα και τα πλακάκια, το κόστος των οποίων καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας. Οι παραδόσεις προϊόντων άνω των 3 κιλών γίνονται επι του πεζοδρομίου.

Τρόποι Αποστολής

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη οι παραδόσεις γίνονται επί του πεζοδρομίου ενώ στις υπόλοιπες πόλεις θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας.  Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία που έχει παραλάβει την παραγγελία σας και χρεώνεστε με τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει την αρτιότητα των προιοντων παρουσία του μεταφορέα και να μας ενημερώσει σε περίπτωση που παρατηρήσει ζημιές στη συσκευασία ή στα εμπορεύματα. Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 4-10 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί. Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Άν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να μεταβείτε στο κατάστημα μας, ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δε θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για την ημέρα που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας ώστε να την παραλάβετε.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που επιθυμείτε.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας δεν έχει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά συμβεί κατά την μεταφορά. Την πλήρη ευθύνη την αναλαμβάνετε εσείς και η μεταφορική εταιρεία που επιλέξατε.