Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
Προβολή 24 48 96
Fratini Luce 84103 Μπαταρία Μπιντέ
Κλείσιμο

Fratini Luce 84103 – Μπαταρία μπιντέ

365,50 

Διαθέσιμο σε 1 έως 3 μέρες

Fratini Luce 84103 Μπαταρία μπιντέ με αυτόματη βαλβίδα Fratini Luce 84103 Διατίθεται σε χρωμέ Ιταλικής κατασκευής και σχεδίασης. ISO 9001

Μπαταρίες Κουζίνας και Μπάνιου

Με περισσότερα από εξήντα χρόνια εμπειρίας η εταιρεία Fratelli Frattini εξειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία ειδών κουζίνας και μπάνιου. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 στην Ιταλία και έκτοτε ξεχωρίζει για την ποιότητα των υλικών της και το ιδιαίτερο στυλ των προϊόντων της.

Η αυστηρή επιλογή των υλικών και οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής προσδίδουν στα προϊόντα Fratelli Frattini εξαιρετική αντοχή στο χρόνο καθώς και μοναδική φινέτσα.

Το youbath.gr διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από μπαταρίες κουζίνας και μπάνιου της εταιρείας Fratelli Frattini που ξεχωρίζουν για την ποιότητα καθώς και το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό τους.

Εμπιστευτείτε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ειδών υγιεινής για την ανακαίνιση της κουζίνας και του μπάνιου σας.

Δημιουργείστε ένα λειτουργικό, ασφαλές και όμορφο σπίτι βασισμένοι σε μια από τις πιο σύγχρονες εταιρείες στον κόσμο.

Αναζητήστε τα μοναδικά προϊόντα της Fratelli Frattini στο online κατάστημα του youbath.gr και αποκτήστε τα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!