blog

SPA εξωτερικού χώρου

SPA Εξωτερικού Χώρου

SPA ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Acrilan Spa 200 Σπα εξωτερικού χώρου

spa εξωτερικου χωρου

Τα συστήματα SPA εξωτερικού χώρου που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Youbath.gr αποτελούν την ιδανικότερη λύση για αυτούς που αναζητούν υψηλή αισθητική, καινοτόμα τεχνολογία και προσιτή τιμή.

Ένα ζεστό spa μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η θερμότητα διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει την κυκλοφορία και μειώνει τον πόνο.

Η προσθήκη υδροθεραπείας (η πίεση μασάζ από τo στόμιο των τζετ) μπορεί να ανακουφίσει την ένταση των μυών και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το στρες. Το υδρομασάζ σε συνδυασμό με το όζον και την οξυγονοθεραπεία, χαλαρώνει τους μυς και μειώνει το στρες.

Μόλις 10 λεπτά είναι αρκετά για να αρχίσει η παραγωγή των ενδορφινών, να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος και να χαλαρώσουν οι μύες.

Αποτέλεσμα; Απόλυτη ευχαρίστηση στο σώμα και ικανοποίηση για την επιλογή σας.

Κάθε εξάρτημα, ακόμη και εκείνο που δεν διακρίνεται, είναι σημαντικό για τη συνολική αξία της επένδυσής σας. Όταν αγοράζετε ένα spa, επιλέξτε τις σωστές διαστάσεις, εξετάστε την ποιότητα των υλικών και ελέγξτε την εγγύηση.

Όλα τα spa που σας προσφέρουμε χρησιμοποιούν το ακρυλικό φύλλο Lucite, το οποίο καλύπτει όλες τις προδιαγραφές και απαιτήσεις που προσδιορίζονται από την Ε.Ε. Η δομή του χρώματος, το πάχος, η ακαμψία, η αντοχή, είναι μόνο μερικές από τις ιδιότητες που το χαρακτηρίζουν.

Επίσης, όλα τα Spa είναι εξοπλισμένα με τα τελευταία, υψηλής ποιότητας, αμερικανικά συστήματα ελέγχου της Balboa Wa­ter Group.

Για να είστε σίγουροι για την επένδυσή σας και την αξία της!

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Για να διατηρηθεί ένα SPA εξωτερικού χώρου σε τέλεια κατάσταση οι κανόνες είναι λίγοι, αλλά βασικοί. Μόνο λίγες ώρες μετά την πλήρωση, αν και το νερό φαίνεται καθαρό και διαυγές, αρχίζει μια γρήγορη και προοδευτική διαδικασία ρύπανσης καθώς ο αέρας, οι λουόμενοι και το περιβάλλον εισάγουν συνεχώς βρωμιά στο νερό όπου και μετατρέπεται σε τροφή για τα βακτήρια και τα φύκια, προκαλώντας θολότητα και δυσάρεστες οσμές.Αυτή η διαδικασία, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά σε δύο στάδια με απλό και γρήγορο τρόπο.

Αρχικά, με τη βοήθεια ενός κυκλώματος φιλτραρίσματος και ανακύκλωσης, αφαιρούνται τα επιφανειακά ιζήματα χάρη στη συσκευή φιλτραρίσματος, ενώ το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση και την πρόληψη των βακτηρίων και των φυκιών, ώστε το νερό να είναι κατάλληλο για χρήση.

Το κιτ OXI SPA SET περιλαμβάνει όλα τα αναγκαία προϊόντα για τη σωστή συντήρηση του νερού τόσο για οικιακή όσο και επαγγελματική χρήση. Περιλαμβάνει: ταμπλέτες ενεργού οξυγόνου, ρυθμιστή PH υγρό, απολυμαντικό κατά της δημιουργίας «πρασινάδας» και θολού νερού (αλγοκτόνο), PH tester, καθαριστικό τοιχωμάτων Spa και δοσομετρητή που επιπλέει για τις ταμπλέτες.

Τέλος, η VAC είναι χειροκίνητη σκούπα που μέσω της αναρρόφησης νερού συγκρατεί τις βρομιές και επαναφέρει το νερό καθαρό. Είναι ιδανική για τον καθαρισμό του πυθμένα των SPA και των πισινών, ειδικά σε δύσκολα σημεία χωρίς να απαιτείται το άδειασμά τους.

 

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ SPA

Θερμικό κάλυμμα SPA

καλυμμα spa

 

Τα καλύμματά μας αποτελούνται εσωτερικά από διογκωμένη πολυστερίνη και εξωτερικά από τεχνόδερμα με αντοχή στις υπεριώδεις ακτινοβολίες (UV), στο αλάτι και στο χλώριο. Το τεχνόδερμα παράλληλα, είναι αντιμυκητιακό, αντιβακτηριδιακό και βραδυφλεγές.  Είναι αναδιπλούμενα για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση, ενώ διαθέτουν λαβές και ιμάντες σταθεροποίησης. Διατίθενται σε λευκό ή γκρι χρώμα.